10 Şubat 2012 Cuma

insanoğlunun ilk hallenmeleri

eğer havva gözlerini boyayabileceğini farketmeseydi şu an hiç birimiz olmayacaktık..
göz makyajı bir insanı kadın yapar - tabi rezil de edebilir ama o kısım bizim ligimizin dışında bir durum..
özellikle dipliner..
benim inanışıma göre gelişmeler şöyle oldu;
bir gün adem yine avlanmaya gitti ve havva'yı da pembe panjurlu inlerinde bir başına bıraktı.. tabi o dönem zaten "bir başına kalmak" gibi bir kavram tehlikeli olmadığından adem gönlü ferah bir şekilde neşeyle avına doğru koştu..
havva da tüm gün inin işleriyle uğraştı, kendi kendine eşelendi falan derken ısınmak için kullandıkları kömürün aslında vücudunu da boyayabildiğini keşfetti.. sonra da gün boyunca boya-sil, boya-sil derken gözlerini boyadığında bunun onu ne kadar değiştirdiğini görünce çıldırıp iki gözünü de boyadı da boyadı..
o güne kadar adem ve havva arasında ise hiç bir seksüel interaksiyon yaşanmamış, yaşanabileceğini keşfetmemişlerdi bile.. sabah akşam ugg ugg diye konuşa konuşa ahbap-çavuş ilişkisi gidiyorlardı..
derken o akşam adem avından gelip havva'yı görünce ilk hallenmesini yaşadı ve adem'le havva'nın "adem ile havva" olmalarının ilk adımlarını attılar..

aslında benim şahsi görüşüm, adem ve havva ilk insan değiller, bunun öncesi de vardı ama onlar gözlerini boyayamadıkları için üreyememişler ve atmosfere karışıp ölüp gitmişlerdir..

aşağıda tezimi doğrulayan karşılaştırmalı görseli de bulabilirsiniz..

haftasonuna adım attığımız şu kıymetli saatlerde bayanlara sesleniyorum:
dipliner önemli, unutmayın ;)

mottomuz "what happens on night-outs, stays on night-outs"

herkese iyi haftasonları,
MyMüjjjj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder