26 Eylül 2011 Pazartesi

akıllı telefondan monophonic'e uzanan yol..

bugün artık üzerimde nasıl bir uğursuzluk varsa 2 telefonum da aynı saat içinde bozuldu!!
cep telefonuna olan bağımlılığımı biliyordum, ama hep de bir yandan "amaan şeytan diyor ikisini de kapat kafanı dinle bir gün" diye içimden geçiriyordum.
ama iki telefonum da gittiği an anladım ki baya organ nakli yapmış gibi bir kolsuzluk, bacaksızlık hissi yaşadım.
surekli bbm'de, whatsapp'ta, facebook ve twitter'da ne kadar da popüler, sevilen bir insan olduğumu anladım ve kendimi bir an çok yanlız hissettim.
neyse iş telefonumu it'ye verdim.
sonrasında elimde avucumda kalan tek blekberimi de teknosa'ya götürdüm, başıma geleceklerden bihaber şekilde..
tabiki de müjde olarak sıradan bir telefonu tamire götürme süreci olmayacağını seziyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
saolsun teknosa'da süper yardımcı bir çocuk denk geldi, hemen telefonumu aldı kayıt açtı falan..
bu sırada telefonumdan ayrılalı 30 saniye olmuştu ki allahım telefonsuz napıcaam şeklindeki haykırışlarım ve çocuğa "telefonunuzu kullanabilir miyim" yakarışlarım başladı.. çocuk da benim telefon bağımlılığımı anlamış olmalı ki size gecici olarak sadece sms atıp, arama yapabileceğiniz bir geçici telefon verebilirim dedi..ben de hemen olur olur olur olur diye atladım. oldukça nostaljik bir samsung'du gelen, monophonic melodiyle beni eskilere götüren.. ancak telefonu karıştırana kadar bunun bir sex telefonu olduğunu anlamamıştım..
bilirsiniz bir telefonla mesajlaştıktan sonra eğer o mesajları silmezseniz kartı çıkarsanız da mesajların karta kaydolmayan kısmı cihazda kalır. benden önceki çılgın tavşana da aynen böyle olmuş işte. henüz kimliği hakkında şüphelerim var. kadın da erkek de olabilir. zira hem gelen mesajlar hem de gönderilen mesajlar aynı numaradan gidiyor ve geliyor. sanırım kendi kendine mesaj atan bir manyakla karşı karşıyayım.. ayrıca da mesajlardan anladığım kadarıyla ya gay olmakla suçlanıyor (!) ya da birini suçluyor (!) ama herşeye rağmen oldukça da aktif bir cinsel hayatı var.. edindiğim diğer bilgiler 25 yaşında, nişantaşı'nda yaşıyor ve hemen hemen hep aynı yerlere gidiyoruz.. nedense aklıma bir an öldüren cazibe'deki glenn close geldi ama o 25 yaşında değil, dolayısıyla sorun yok?!?!
eğer bir gün yazımı okursa diye ona buradan teşekkür etmek istiyorum, gecemi şenlendirdin dostum.
ben de telefonu iade etmeden önce oldukça marjinal, ateşli, sansasyonel ve de traji-komik mesajlaşmalar yaratıp öyle iade edicem.. belki de şekilde bir community yaratırız kimbilir..

1 yorum: