28 Eylül 2011 Çarşamba

malesef buğra gülsoy röportajı

bugün sabah grip olmama rağmen neşeyle ve çılgın dedikodular beklentisiyle açtığım hurriyet.com.tr'de okuduğum buğra gülsoy (nam-ı diğer vural ya da güney) röportajı kanı beynime sıçrattı..
söyleyeceklerimden dolayı şimdiden özür dilerim, zira kendisini çok aşırı derecede sevimli bulan biri olan büyük hayal kırıklığı yaşadım.
sadece çok takıldığım 2 yerden bahsedeceğim.
*sevdiğim kızı doğduğum yerlere götürüp, büyüdüğüm mahalleyi gösterdim ne demek yaa.. hangi kız bundan etkilenir ki?? ayrıca neden bir insan evladı sevgilisinin doğduğu yeri görmek istesin, ona ne?? bu nasıl bir motivasyon, nasıl bir sevgi gösterisidir??
walla ben çok açık söyliyim eğer toskana'da üzüm bağları arasında bir şatoda doğan bir sevgilim olmazsa bu beni hiçççç ilgilendirmez..
*onu görür görmez çocuklarımın annesini olacak kadın dedim. arkadaşım sen seveceğin bir kadın mı arıyorsun? yoksa bir damızlık mı?? karşında bir insan var, bilmem farkında mısın!! benim kocam bu röportajı vermiş olsa net boşardım..
bu cümlenin türkçe meali şudur: sevgilim seni görür görmez üreme performansın, yumurtalıkların, rahmin ve tüm alt takımların gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti..

off çok gerildim, en iyisi kendime bi içki aliyim..

2 yorum:

  1. :D Günün buluşu bu site oldu! Artık burada gözümden yaş geldi gülmekten.. Türkiye gibi zihni sinir bir ülkeye doğmamış olsaydın bu kadar malzeme zor çıkardı :))

    YanıtlaSil