23 Şubat 2012 Perşembe

günaydın mııaa?!?!

yaa tatil günlerinde ya da sabah erken kalkılması gerekmeyen günlerde öğlen uyandığımda ve hasbelkader birilerine "günaydın" demem gerektiğinde karşılığında aldığım "eheuh ne günaydını ayol öğlen oldu" tribinin acaip hastasıyım.. böyle gerinip gerinip ağzının ortasına vurasım gelio..
sana ne aq????
istersem günaydın derim, istersem tünaydın derim, istersem iyi geceler derim..
geç uyandığım için ve o an benim için güne yeni bir başlangıç olduğundan "günaydın" diyorum dingiller, yoksa siz çok iyi biliosunuz da ben bilmediğimden diil.. ayrıca da herşeyi sizden daha iyi biliyorum.. insanlıktan çıkarıyosunuz beni.. ısırırım rrrr....
mutlu mutlu öğlen uyanmışım, insanlara bir iyi dilek gönderiyorum, niye bozuyosun?? hayatındaki mutsuzluk nedir?? bi açılın, bi rahatlayın yaa mutsuz insanlar topluluğu rrröööööğğğğrrrr!!!!
sürekli insanları bozmaya, ayar vermeye çalışmak sizi antipatik kılar, nefret getirir!! bi gün iş çıkışı one day'deki emma gibi güm diye biri arabayla çarpar size.. ben söyliyim deeee..

he bi de bu insanların 2.özelliği de sabah geç uyanıp "aaaayhh günün yarısı gitti" diye hayıflanmaları..
ee gittiyse gitti, demek ki dinlenmeye ihtiyacın vardı, dinlendin ne güzel, daha ne istiosun?? erken kalksan atom mu bölücektin aq??

yaklaşmayın, ateş ederim!!!!

MyMüjjjj

2 yorum: