8 Ocak 2012 Pazar

spor salonu erotikleri

spor salonunda kızlı erkekli çok erotik bazı tipler var.
çok uğraşıyorum onlar gibi olmak için ama hiç olamıyorum, ben her spor çıkışı üstümde tüp patlamış gibi bir hal alırken bunlara hiç bir şey olmuyor..

çok kısa tarif etmem gerekirse;
*kızlarda kesinlikle saçlar açık ve fönlü ve üstlerinde oldukça sexy spor kıyafetleri var - ki normalde bu kıyafetlerle değil spor yapmak, karşıdan karşıya geçmek bile bence mümkün değil..
yaa saçlarınız fönlü nasıl spor yapıyosunuz, o saçlar enseye nasıl yapışmıyo, bana nolur bi anlatın ya??
ben bütün saçlarımı biryerlerden tutturmama rağmen spor sonunda tanınmicak hale geliyorum ama siz bunu nasıl başarıyosunuz bi açıklama bekliyorum!!
aslında bence bu kızlar amerika'da batı yakasına "dil kursuna" gidenlerle aynı kızlar.. dişleri taş var mı bir sonraki sefer gidip bakıcam..
hın hın hın hın.... (işte şair burada yine aksiyondan dem vuruyor)

*erkeklerdeki erotizm ise içler acısı..
üstlerinde askılı atlet, ellerinde eldiven!! napıosun sen yaa!!
standart bir spor salonundasın!! ama gören sanır ki adam salona tırmarak geldi, günde de 1000 kilo kaldırıyo.. saçmalamayın artık, hiç sexy olmadığınız gibi oldukça da itici duruyorsunuz..
zaten yıllardır söylememe rağmen erkekler hala aynı hataya düşüyor: şişmiş vücud artık bitti beyler, belki kabullenmesi güç ama dünyada kabul görmüyor..
hangisi kabul görüyor o zaman derseniz şu an konu üzerinde çalışıyorum, en kısa zamanda görsellerle aranızda olucam.. sizler için kendimi feda edip spor salonundaki çocukların vücudlarına bakıp en ideali bulmaya çalışıcam..
amaaaan benimki de hayat işte :))

mottomuz her zaman: görenler görmeyenlere anlatsın!!

Sevgiler,
MyMujjjj

1 yorum:

  1. Hislerime tercüman oldun. Özellikle bu saçları fönlü ablalar çok dikkatimi çekiyor. Ben kan ter içinde yüzüme değen tek bir saça tahammül edemezken nasıl oluyor da o saçlar ahenkle dans ediyor ve fönlü kalıyor anlamıyorum. Üstelik makyajları da hiç bozulmuyor, akmıyor. Ben o ablaların 10 dakika salonda 50 dakika kafeteryada üstelik o eldivenli abilerle vakit geçridiklerinden şüpheleniyorum :)

    YanıtlaSil